“Ze legt alles super goed uit, en al moet ze het 30x herhalen 
(zwangerschaps dementie hihi) dan doet ze dat!
Ze luistert geduldig en denkt mee”. 

Anne, Willem en  dochter Willemijn 

 

Beoordelingen

“Opinions and thoughts from clients”

 

Baby Fender

SEPTEMBER 2019
„Wendy is een super fijne en lieve kraamverzorgster. Ik zou haar zeker aanraden.“

Baby Edin-Noé

AUGUSTUS 2019
„Wendy heeft ons ontzettend goed geholpen tijdens de kraamtijd. Ze is erg kundig, weet veel en heeft ons, ondanks t feit dat dit ons derde kindje is, toch weer nieuwe dingen kunnen leren en handige tips gegeven. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd, erg goed geholpen met de borstvoeding, het bezoek gemanaged op een hele fijne manier en was suuuper lief voor onze andere kindjes! We hebben nu drie keer kraamzorg gehad en Wendy was van de drie de beste. Voor een onbezorgde kraamtijd kan ik Wendy echt iedereen aanraden!!“

ZWANGERSCHAPSVERLOF PERIODE

MAART t/m begin AUGUSTUS 2019
„Wegens eigen zwangerschapsverlof kan ik geen zorg bieden in de periode van Maart t/m Augustus 2019“

Baby Jianuo

FEBRUARI 2019
„I would highly recommend Wendy as she’s very observant and capable of providing all kinds of useful/professional information and advices which suit the family and the whole situation. We do appreciate the care that Wendy provided to us when she was helping our family and it was very nice that she always tried to explain everything in detail and repeatedly. We felt very secured when she was here in our place.“

Baby Thijs

JANUARI 2019
„Wendy is een lieve en zorgzame kraamverzorgende. Ze is professioneel, flexibel en denkt goed mee in de zorgbehoefte. Wij hebben dankzij haar een prettige kraamtijd ervaren. Op de dagen dat mijn man moest werken heeft ze langere dagen gemaakt en wanneer mijn man thuis was kortere. Dit was heel prettig omdat ikzelf een zware bevalling had gehad. Ook heeft ze goede begeleiding gegeven in het geven van borstvoeding. Ik ben haar heel dankbaar en zou haar aan iedereen aanbevelen!“

Baby Sara

NOVEMBER 2018
„Heerlijk kunnen genieten van onze eerste kraamweek door de hulp van Wendy. Wij hebben ons tweede kindje gekregen dus het meeste was niet nieuw. Maar meer, hoe was het ook alweer. Super fijn geholpen door Wendy om weer lekker op gang te komen. En voor mezelf de nodige rust te nemen. Om onze oudste z’n draai te laten vinden en bezig te houden. Want het is natuurlijk wel een flinke verandering. Ineens een zusje erbij. Super ontspannen. Niets moet alles mag en fijne tips en tricks gekregen. Nogmaals super bedankt. Stijn Sharon Stef en Sara“

Baby OKTOBER 2018

OKTOBER 2018
„Wij zijn erg blij geweest met kraamhulp Wendy! Naast dat ze veel kennis op een prettige manier weet over te brengen, was ze ook erg leuk in de omgang met onze oudere dochter!“

Baby Gijs

AUGUSTUS 2018
„Het was de kraamweek van ons derde kindje. Aangezien het met hem en mij erg goed ging, heeft Wendy veel aandacht kunnen besteden aan onze andere twee kinderen. Zij voelden zich direct op hun gemak bij haar en hebben ook een leuke week gehad! We konden met al onze vragen bij Wendy terecht. En daarnaast was het ook erg gezellig!“

Baby Peter

JULI 2018
„Wendy was very kind to accept me during her busiest service period. She always thinks along with me to make sure the service could be provided with the best quality during the busy time. She knows a lot about baby and very good at explanation. She tells us not only how to care the newborn but also other baby development experience from her own. We like her good service and big smile. I do recommend her to future moms.“

Baby JULI 2018

JULI 2018
„Dankzij Wendy hebben wij een prettige kraamweek gehad. Ze heeft ons helemaal wegwijs gemaakt in de verzorging van ons eerste zoontje. Hierdoor hadden wij na de kraamweek er alle vertrouwen in dat we dit ook alleen konden! Daarnaast heeft ze ons volledig ontlast in de huishouding en stelde Wendy zich flexibel op in hoe we de uren wilden verdelen en invullen. Wendy is erg kundig en heeft voor ons met name veel kunnen betekenen in de moeilijkheden rondom borstvoeding. Hierover heeft zij contact gehad met lactatiekundige zodat ik na de kraamweek ook verder geholpen werd. Maar niet minder belangrijk: Wendy is gewoon een prettig en gezellig persoon, waardoor haar aanwezigheid vertrouwd aanvoelt. De passie voor haar vak straalt er van af!“

JULI 2018 Susan

JULI 2018
„Prettige ondersteuning tijdens mijn kraam tijd. Wendy is professioneel en erg vriendelijk en respecteert je wensen.“

Baby Hayven

JUNI 2018
„Wendy heeft veel passie voor baby’s en dat straalt er van af. Ze denkt graag mee, heeft veel kennis en dat deelt ze met liefde en daar neemt ze ook de tijd voor wat hartstikke fijn was. Onze andere twee kindjes werden goed opgevangen door Wendy en dat vonden we heel prettig. De stofzuiger en een dweil door het huis heen halen was Wendy ook niet vies van. Kortom, een fijne kraamtijd voor ons! Heel erg bedankt lieve Wendy!“

Baby MEI 2018

MEI 2018
„We hebben voor de 2e keer een heel fijne kraamweek gehad dankzij Wendy. Ze heeft heel veel kennis en deelt die graag. Op alle onze vragen kregen we een bevredigend antwoord waar we mee vooruit konden. Wendy is heel rustig en betrokken bij het hele gezin. Ze heeft ons ontzettend geholpen en snapte heel goed waar wij behoefte aan hadden.“

Baby Lewis

APRIL 2018
„Wendy is een lieve kraamverzorgster die goed werk heeft geleverd. Vooral bij de ondersteuning bij het op gang brengen van de borstvoeding was haar deskundig advies erg prettig. Lieve Wendy, Bedankt voor alle informatie tips, ondersteuning en luisterend oor dat je ons gegeven hebt. Maar vooral bedankt voor het vertrouwen dat we nu hebben om verder voor onze kleine te zorgen! Je bent een topper! Liefs Thijs, Maaike en Lewis“

Baby APRIL 2018

APRIL 2018
„Wendy is een zeer fijne kraamhulp geweest. Ze heeft veel kennis in huis en deelt dit graag. Heeft vele tips en adviezen maar legt niets op. Ook was het erg prettig om enkele informatie nog eens op papier te ontvangen zodat we het later nog eens terug konden lezen.“

APRIL 2018 Caroline

APRIL 2018
„Wendy is een rustige lieve en zorgzame meid. Ze heeft me goed begeleidt, ondanks dat het mijn derde kindje was heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd. Heel erg bedankt voor de eerste fijne week samen thuis! “

Baby Rosa

MAART 2018
„Lieve Wendy, bedankt voor je inzet tijdens onze kraamperiode. We hebben je leren kennen als een betrouwbare, rustige en geinteresseerde kraamverzorgende. Je kijkt goed naar wat een kraamvrouw nodig heeft en neemt haar serieus. Regels en procedures gebruik je waar ze ondersteunend zijn. Je werkt als zzper en bent bij ons komen werken via een grotere kraamorganisatie. De kans is heel klein dat er bij ons een vierde kindje komt, maar als dat onverhoopt toch zou gebeuren dan zouden we je zonder twijfel zelf benaderen ons bij te staan in de periode na de bevalling. Hartelijke groet, Jeroen, Wendy, Lars, Anna en Rosa“

FEBRUARI 2018 Marieke

FEBRUARI 2018
„We hebben een heerlijke kraamtijd gehad, mede door de ondersteuning van Wendy. Met aandacht voor ieders behoefte heeft zij ons op een hele prettige manier begeleid. Ondanks dat het ons tweede kindje was, hebben we veel nieuws geleerd. Wendy had ook veel aandacht voor onze eerste dochter, het was prettig dat zij ook bij al het nieuws betrokken werd. Wij wensen iedereen zo’n fijne kraamhulp als Wendy!“

FEBRUARI 2018 Isabelle

FEBRUARI 2018
„Wendy hoorde er vanaf het begin al helemaal bij, ze ontzorgt, biedt een luisterend oor en staat voor je klaar. Wendy stemt goed af tussen de wensen die je zelf hebt en hetgene dat nodig is.“

FEBRUARI 2018 Femke

FEBRUARI 2018
„Wendy is een lieve kraamverzorgde, ze heeft veel kennis en gaf goede tips. Dank je wel lieve Wendy“
p

Baby Job

NOVEMBER 2017
„Wendy is bij ons geweest voor de kraamweek van ons eerste kindje. Toen ons kindje een moeilijke start bleek te hebben, heeft Wendy ons echt ontzorgd. Daarom hebben we haar teruggevraagd voor de kraamweek van ons tweede kindje. Nu ging alles van een leien dakje, en Wendy heeft ons maximaal laten genieten van de kraamweek. Wendy is meedenkend, lief voor niet alleen de baby maar ook andere kindjes, en zeer actief.“

Baby Hugh

OKTOBER 2017
„ Wendy provided great help and care to me and my family. She focused on the specific needs of the family; she made good plans every day for my breast feeding. She also had good follow up even after the 7 days to help out on some simple questions. In short wendy is a great Kraamzorg that I would recommend to my friends.“

Baby Lars

SEPTEMBER 2017
„ Hoi Wendy, Wij zijn erg tevreden over hoe jij onze kraamzorg geregeld hebt. Als nieuwe ouders hebben we geen vergelijkingsmateriaal. Maar als wij gewoon van ons gevoel uitgaan, zijn we super tevreden. Je hebt ons veel geleerd en uitgelegd, bent geduldig en was onwijs lief voor Lars. Doordat we dezelfde leeftijd hebben, en jijzelf ook net moeder bent geworden, begrepen we elkaar goed. Wat ons betreft, als we zo gezegend zijn, kloppen we de volgende keer direct bij je aan. Groetjes Madeleine en Ronny “

Baby Yara

FEBRUARI 2017
„Lieve Wendy, Vier jaar geleden ontmoetten we elkaar, jij was onze kraamhulp bij de geboorte van Milan. Een geweldige kraamweek heb je ons toen gegeven. Zorg voor baby, moeder en voor papa was super!! Helaas ben je bij onze Faya niet onze kraamhulp geweest, je werkte toen al als zzp’er, wat wij toen helaas nog niet wisten. Nu we er tijdens de zwangerschap van ons derde kindje achter kwamen dat jij nog werkzaam was als kraamhulp hebben we geen seconde getwijfeld. Gelijk gebeld met jou en de andere aangevraagde kraamzorg afgemeld, want yes we wilde liever Wendy!! 17 februari 2017 kwam ons derde wondertje Yara op de wereld, en jij kwam ons een week helpen. Een super fijne en gezellige week gehad. Milan en Faya hebben zo fijn met je gespeeld, wat hebben ze genoten met je. Je paste je zorg volledig aan aan de wensen die wij hadden als gezin. Alles ging in overleg en wat wij prettig vonden zo werd het gedaan. Je bent zo goed met kinderen Wendy! Heel rustig en lief en dat is heel belangrijk jou vak. Ook naar een kraamvrouw toe, je straalt veel rust uit en dat is prettig. Terugkijkende bij de eerste keer, dan weet je nog niet alles, het is zo fijn hoe jij de dingen uitlegt. We hebben de kraamweek weer als heel fijn ervaren, en tja een volgende keer zal er voor ons niet meer zijn, maar wij zullen jou zeker aanprijzen bij iedereen!! Je bent een toppertje en als iemand een kraamhulp zoekt die ervoor zorgt dat je een ontspannen en fijne kraamweek krijgt. Kies dan zeker voor Wendy! Wij wensen je veel liefde geluk en gezondheid toe en nog heel veel mooie baby’s en gezinnen. Groetjes Danny, Femke, Milan, Faya en Yara Sterken“

Baby Bink

FEBRUARI 2017
„Wij hebben een super kraamweek gehad samen met Wendy. Niets was haar teveel ze houd rekening met de wensen die je hebt zodat je het kan doen zoals jij zelf wil maar dan met professionele ondersteuning. Toen de kraamweek voorbij was wisten wij dat het ons wel ging lukken dankzij de duidelijke uitleg van Wendy ! Heel erg bedankt voor de fijne week veel groetjes Elle en Marck“

Baby Abel

DECEMBER 2016
„Wendy kwam bij ons via een kraambureau en het was een schot in de roos. Als we hadden geweten dat we rechtstreeks hadden kunnen kiezen voor een kraamverzorgster hadden we Wendy zeker gekozen. Nu, bijna 7 weken later, kijken we nog steeds met een heel goed gevoel terug op de kraamweek. Wendy heeft ons in de watten gelegd. Ze was er niet alleen voor ons zoontje maar ook voor papa en natuurlijk voor mij als kersverse mama. En hoewel wij, allebei werkende in de zorg (met kinderen), dachten al best veel te weten van baby’s hebben we zo veel van Wendy geleerd. Ze was rustig, legde veel uit, gaf steeds verschillende mogelijkheden hoe we de verzorging aan konden pakken en niets was goed of fout. Samen zochten we wat het beste bij ons en bij ons zoontje paste en nog steeds denken we regelmatig terug aan de adviezen die we van haar kregen. Gelukkig had ik een een heel goed kraambed en een makkelijke bevalling dus verliep het herstel voorspoedig maar toen ik op dag 6 een borstontsteking kreeg en mijn vriend aan het werk was was Wendy er voor mij, was ze extra lief en zorgzaam en nam ze extra tijd. We hadden ons écht geen fijnere kraamweek kunnen wensen en denken nog vaak terug aan de heerlijke en relaxte dagen samen met haar. “

Baby Helena

JANUARI 2017
„Wendy is een vriendelijke jonge vrouw die van haar werk houdt. Ze staat altijd voor je klaar en heeft goed voor mij en mijn dochter gezorgd. De eerste paar dagen thuis is het fijn als iemand je de basis leert om voor je kindje te zorgen en je de tijd geeft om niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk even bij te komen van de bevalling. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn man, die had ook twee dagen nodig om tot zijn positieven te komen. Wendy nam ons even de zorg uit handen over het huishouden en de verzorging van onze dochter, zodat ik maximaal kon genieten van haar. Eén kind is voorlopig wel genoeg, maar de eventuele volgende keer bellen we Wendy weer”“

Baby Oscar

OKTOBER 2016
„Wendy is onze steun en toeverlaat geweest tijdens de kraamweek. Dankzij haar kennis, advies en zorg gaan wij vol vertrouwen met z’n drieën de toekomst tegemoet! Daarnaast is Wendy erg fijn in de omgang en voelt goed aan wat onze behoeftes waren.“

Baby Noël

SEPTEMBER 2016
„Lieve Wendy, Vanaf het eerste moment heb je ons zoveel moois en goeds gebracht deze kraamweek. Mede door jou hebben we een fijne start met en voor Noël. Je hebt ons en Noël vele malen laten stralen door je enthousiastme persoonlijke aandacht maar vooral door wie je bent. Wij kunnen en zullen je dan ook zeker aanbevelen bij andere. Niet alleen door de super fijne week, maar ook zeker door jou kundige uitleg voor al het nieuws en al onze vragen.“

Baby James

NOVEMBER 2016
„We hebben een super fijne kraamweek gehad! Wendy was erg lief voor ons alledrie en heeft ons super fijn op weg geholpen!“

Baby Laura

AUGUSTUS 2016
„Wendy helped me with my third kid and was very supportive with my other two children and rest of the family. Always with a smile took care of us, and was always available to give some extra help if required. She´s pro-active and clearly enjoys her job, which is a plus.She´s open to different cultures and experiences, offering her knowledge and availability to discuss different experiences and/ or points of view. Thank you so mutch Wendy!“

Baby Noor

JULI 2016
„Hoi Wendy, Onze kraamweek is voorbij gevlogen! En ondanks dat het met Noor en mij heel erg goed gaat…, zonder jouw hulp hadden we niet zo kunnen genieten van de 1e week met ons meisje. Super bedankt voor al je uitleg, informatie en hulp in de huishouding. We hebben ons “vooroordeel” moeten bijstellen; ervaring zit zeker niet in de leeftijd. Heel veel succes met je eigen kraamzorgburo. Wie weet tot de volgende keer 😉 Liefs Koen, Anne en Noor“

Baby Lucas

JUNI 2016
„Wendy was just perfect in her work with me. I was completely scared and in chock about my delivery and my baby was crying all the time, and when she arrived, she just felt my needs and could give me such a comfort and a confident that I really was in need in that specific moment. She always had the right words, the right knowledge, the right tips, the right touch with Lucas and with me. In all aspects, I couldn’t ask for a better person than Wendy. In a moment was very sensitive, I could feel better and better day by day because of Wendy’s work. Thank you very much, Wendy. I was super lucky to have you with me and with Lucas in those days. Best regards, Fernanda Costa Quintela”

Baby Floris

MEI 2016
„Lieve Wendy, Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek. Je uitleg was altijd erg duidelijk. We hebben veel geleerd en durven nu ook zonder jou. We weten wat welk huiltje betekent. Hoe we Floris kunnen badderen, verschonen en natuurlijk voeden. We hebben genoten van de ontbijtjes op bed, de luxe dat het huishouden door ging. Het was erg fijn en fijner dan we ons hadden kunnen voorstellen. Bedankt voor alles. Liefs Tom, Lieselotte en Floris“

Baby Noa

„Beste Wendy, Ik heb mijn kraamweek met Wendy als kraamhulp erg prettig ervaren. Veel goede tips en adviezen omtrent de zorg voor mijn baby gekregen en goede ondersteuning gehad zodat ik ook zelf lichamelijk en emotioneel weer wat kon herstellen. Wendy is professioneel, vriendelijk en probeert met je mee te denken wat heel prettig is. Heel erg bedankt nogmaals voor de fijne week. Groeten Barend, Susan en Noa Kragten“

Baby Annelijn

„Lieve Wendy, Super bedankt voor je goede hulp en zorg! We kijken terug op een fijne eerste kraamweek, ondanks de hectiek ;-). Bedankt voor de goede tips en bij een eventueel volgend kindje weten we je zeker te vinden :-). Groetjes Marianne, Jim en Annelijn“

Baby Day

„Lieve Wendy, We willen je super bedanken voor de fijne kraamweek met jou! Wat hebben we het getroffen met jou! Jij hebt er mede voor gezorgd dat wij op een roze wolk zitten! Nogmaals super bedankt. Veel liefs Mandy, Roy, Lani en Day“

Baby Daan

„Lieve Wendy, wij waren en zijn nog steeds heel erg blij met jou!! We hadden een bijzondere kraamtijd en jouw aanwezigheid heeft ons erg goed gedaan!! Je hebt ons heel erg geholpeln in een zware tijd. Maar buiten dat ben je een zeer kundige, liefdevolle, begripvolle, geduldige kraamverzorgster en wij bevelen jou zeer zeker aan!!!! Liefs van Joyce en Ronny“

Baby Olivia

„Beste Wendy, Hartelijk bedankt voor uw werk. Wij hebben echte goede en positieve ervaring met je als kraamverzorgende gehad. We hebben echt veel geleerd tijdens onze kraamtijd. Je hebt alles duidelijk uitgelegd. Je hebt altijd alle onze vragen met gedoeld beantwoord. Je betrokkenheid is merkbaar en wij konden duidelijk zien dat je van je werk geniet. Je bent de kraamverzorgende die goed voor de moeder en voor de baby zorgt. Wij hebben honderd procent van je aandacht gekregen. Wij hebben altijd goede adviezen van je gekregen. Je kent je vak en je hebt een goede ervaring om altijd goede oplossingen te vinden. Je bent goed met baby’s. Ik hoefde nooit zorg te maken toen mijn kind bij jou was. Ik wiste wel dat mijn baby veilig bij jou is en dat ik kon uitrusten terwijl je met mijn baby was. Je hebt goed niet alleen voor baby gezorgd maar ook voor mij. Ik kon altijd uitrusten en je was altijd klaar om met alles te helpen. Je was behulpzaam niet allen met mij en met de baby maar ook met ons huis. De dagen die je bij ons was, wisten wij wel dat als er iets aan de hand is, kon je ons ermee helpen. Mijn man en ik willen je hartelijk danken voor de week die je bij ons was en voor alles wat wij van je hebben geleerd. Veel succes verder met je werk en met je leven. Met vriendelijke groeten, Snezhana“

Baby Willemijn

„Wendy kwam op de derde dag van onze kraamweek in ons leven, ja in ons leven zo hebben wij dat echt ervaren. Een super fijne, lieve vrouw die ons leven precies op het juiste moment binnen kwam. Een vrouw die volledige aandacht heeft voor moeder en kind, en vader. Want ook voor de vader die zoveel nieuwe indrukken krijgt te verwerken is ze er. Ze legt alles super goed uit, en al moet ze het 30x herhalen (zwangerschaps dementie hihi) dan doet ze dat! Ze luistert geduldig en denkt mee. Daarnaast was ze zo lief en geduldig met onze dochter, ze heeft zoveel liefde voor baby’s! We hebben heel veel tips gekregen en veel geleerd van Wendy, wat is het nu een feest om onze dochter in bad te doen!! En dan nog maar te zwijgen over de verwennerij voor mij als kraamvrouw, heerlijke fruit salades of een lekker broodje met een gebakken ei, nee die Wendy weet wel wat verwennen is! Lieve Wendy, bedankt voor alles! Je bent een topper! Liefs, Anne, Willem en Willemijn “

Baby Lukas

„De kraamzorg week van Wendy hebben we echt heel fijn ervaren. Bij binnenkomst hebben we eerst rustig kennis gemaakt. Wendy vroeg wat onze verwachtingen en wensen waren. Ze liet verder ons eerst rustig vertellen hoe de bevalling was gegaan en of er dingen waren waar ze rekening mee moest houden. Wendy hielp met de ondersteuning bij de borstvoeding, hoewel ik bij onze eerste zoon ook borstvoeding had gegeven leerde ik ontzettend veel bij. Wendy weet ontzettend veel op dit gebied. Ze leerde me verschillende houdingen en vertelde hoe ik de borstvoeding goed op gang kreeg. Ik was bij onze eerst zoon gewend veel te kolven, omdat hij de eerste weken in het ziekenhuis lag. Nu heb ik niet eens de kolf nodig gehad! Wendy begeleidt je op een manier waarin je zelf de kans krijgt om aan te geven wat wel en niet bij je past. Ze voelt ook goed aan wanneer ze welke informatie moet geven. Ze weet erg veel op verschillende vlakken. Of het nu gaat het over krampjes van de baby of over het gedrag van onze andere peuter, ze weet bijna overal wat op. Ook voor mijn vriend was ze een echte hulp, ze overlegde steeds welke huishoudelijke taken ze zou verzorgen, en toonde daarin zelf ook het initiatief. Mijn vriend kon zich daarom meer bezig houden met de verzorging van onze andere zoon van 2 jaar. Alhoewel, als het zo uitkwam zorgde Wendy natuurlijk ook voor hem. Wendy is rustig, maar zeker niet afwachtend. Anne-Marie, Richard, Tycho en Lukas. “

Baby Pleun

„Wij hebben onze kraamzorg enorm positief ervaren. Wendy is een geweldige kraamhulp voor iedereen binnen het gezin. Ze is heel professioneel en heeft veel ervaring en inzicht. Voor het eerste papa en mama, je denkt te weten wat je te wachten staat. Tot het moment daar is. Met Wendy aan je bed leer je ontzettend veel. Ze is geduldig en luistert goed naar wat de ouders willen. Het ouderschap brengt veel nieuwe dingen met zich mee, maar met Wendy worden alle beginselen goed aangeleerd, zodat je na die week met een gerust hart je kind kan verzorgen. Heerlijk dat ze zo zorgzaam is en je voelt je gelijk bij haar op je gemak. Zowel mama als papa heeft jou hulp als zeer welkom ervaren! Lieve Wendy, bedankt voor alles wat we van jou hebben mogen leren! Je bent een geweldige vakvrouw! Liefs, Wilmar, Wendy en Pleun “

Baby Pepijn

„Wendy heeft bij ons geholpen als kraamhulp na de geboorte van onze zoon en we kunnen haar niet anders omschrijven dan als een godsgeschenk! Toen ze voor de deur stond, vroegen we ons een moment af of we niet beter een ouder ‘moeke’ hadden kunnen hebben met 100 jaar ervaring, maar binnen een paar minuten dachten we daar al anders over! Wendy heeft zoveel kennis en kunde in huis, op alle vlakken waar je maar vragen over kunt hebben. Borstvoeding, verzorging, inrichting, aankleding, kraamtranen, kwaaltjes, pijntjes, moeder, kind of zelfs vader, ze weet er iets op. Ze straalt een heel fijne rust uit, is zorgzaam, attent en super proactief. Niets ontgaat haar, als ze ergens een hand toe kan steken of als iemand zich groot houdt, alles heeft ze in de gaten. Mocht er hier een tweede kindje komen, dan is Wendy de eerste die we bellen!. Veel liefs, Gonneke en Eric“

Baby Fleur

„Wij hebben Wendy 3 dagen in huis gehad als kraamverpleegster. Redelijk kort dus, maar dit hebben we super fijn gevonden! Toen we hoorde dat ze ook nog eens foto’s kon maken op de couveuse afdeling bij onze dochter Fleur waren we erg blij. Hier hadden we zelf namelijk helemaal niet aan gedacht. De foto’s zijn echt heel mooi geworden! Dank je wel voor alles! “

 

IMG 4151