““Ik zie een protocol als een houvast, een advies, niet als een verplichting.
Op nummer 1 staat wat de ouders denken dat het beste is voor hun en hun kindje.
Dat in overleg met de veiligheid en gezondheid in mijn achterhoofd, is mijn uitgangspunt in mijn werk””

 

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Wendy Post en ik ben geboren in 1989. Ik woon in het Brabantse plaatsje Helmond en ik ben moeder van twee prachtige dochters (2017 en 2019).

Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogisch werker ben ik gaan werken in een kinderdagverblijf op verschillende leeftijdsgroepen. Zowel op de baby, peuter en de BSO heb ik mijn steentje met veel plezier bijgedragen in het begeleiden, verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 12 jaar.
Uiteindelijk wilde ik me meer gaan specialiseren in de jongste groep die hier onder valt, namelijk de baby’s. Deze leeftijd heeft me altijd enorm aangesproken en ik wilde me graag verder verdiepen in de zwangerschap, geboorte, ontwikkeling van deze kleine kindjes, de kraamtijd en alles wat daarbij kwam kijken.

Zo ben ik uiteindelijk met heel veel plezier, de opleiding BBL kraamverzorgende gaan volgen en deze met succes afgerond in februari 2013. Hierna ben ik werkzaam gebleven bij mijn werk-leer bedrijf en daar heb ik tot december 2013 met veel plezier gewerkt. Ik wilde graag wat meer zelfstandigheid en de mogelijkheid hebben om te werken naar mijn eigen ideeën en visie.

Zo heb ik besloten om in januari 2014 als Zelfstandige in de Kraamzorg verder te gaan werken. Ik ben de jaren daarna enorm hard gegroeid met mijn bedrijf en mijn klantenkring kunnen uitbreiden naar volledig vol geboekt. Vanwege de enorme toename naar de vraag voor zelfstandige kraamverzorgende in mijn regio, de drukte en verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken als je geheel alleen werkt en de combinatie met mijn eigen gezin, heb ik eind 2019 besloten om vanaf Juli 2020 in samenwerkingsverband te gaan werken binnen in maatschap in de regio Weert. Uiteraard werk ik tot die tijd met even veel plezier en liefde binnen de gezinnen die zich al hebben inschreven of zich nog gaan inschrijven en hoop ik ieder ander na deze periode te mogen verwelkomen bij mijn nieuwe organisatie Kraamzorg collectief (www.kraamzorgcollectief.nl)

Veel liefs Wendy

Wendy Post kraamverzorgende met een baby