““Ik zie een protocol als een houvast, een advies, niet als een verplichting.
Op nummer 1 staat wat de ouders denken dat het beste is voor hun en hun kindje.
Dat in overleg met de veiligheid en gezondheid in mijn achterhoofd, is mijn uitgangspunt in mijn werk””

 

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Wendy Post en ik ben geboren in 1989, ik woon in het  Brabantse plaatsje Helmond en ik ben moeder van twee prachtige dochters.
Na het afronden van mijn opleiding Sociaal Pedagogisch werker ben ik gaan werken in een kinderdagverblijf op verschillende leeftijdsgroepen. Zowel op de baby, peuter en de BSO heb ik mijn steentje met veel plezier bijgedragen in het begeleiden, verzorgen en opvoeden van kinderen van 0 tot 12 jaar.
Uiteindelijk wilde ik me meer gaan specialiseren in de jongste groep die hier onder valt, namelijk de baby’s. Deze leeftijd heeft me altijd enorm aangesproken en ik wilde me graag verder verdiepen in de zwangerschap, geboorte, ontwikkeling van deze kleine kindjes, de kraamtijd en alles wat daarbij kwam kijken.
Zo ben ik uiteindelijk met heel veel plezier, de opleiding BBL kraamverzorgende gaan volgen en deze met succes afgerond in februari 2013. Hierna ben ik werkzaam gebleven bij mijn werk-leer bedrijf en daar heb ik tot december 2013 met veel plezier gewerkt.
Ik wilde graag wat meer zelfstandigheid en de mogelijkheid hebben om te werken naar mijn eigen ideeën en visie. Zo heb ik besloten om in januari 2014 als Zelfstandige in de Kraamzorg te gaan werken. Tot heden werk ik met ontzettend veel plezier en ga ik elke dag met een grote glimlach naar mijn werk. Veel liefs Wendy

Wendy Post kraamverzorgende met een baby