“Met Wendy aan je bed leer je ontzettend veel.
Ze is geduldig en luistert goed naar wat de ouders willen”

Wilmar, Wendy en dochter Pleun

Waar sta ik voor?

 
Voor mij staat plezier, kwaliteit, rust, respect en persoonlijk contact voorop. Dit bereik ik door de tijd en het geduld te nemen voor ieder gezin en met mijn passie voor het vak, mijn enthousiasme, mijn kennis, mijn ervaring als moeder, Sociaal Pedagogisch Werker en Kraamverzorgende, de pasgeborene en het gezin op mijn allerbeste te begeleiden en de zorg te bieden die aansluit bij de behoeftes van het gezin.

In ieder gezin kijk ik naar de persoonlijke wensen en alles gaat in overleg. Ik vindt het belangrijk dat ik ten alle tijden een adviserende rol aanneem en dus geen verplichtingen opleg. Ik wil, samen met jullie kijken naar de juiste manier van begeleiden, opvoeden en omgang, die aansluit bij jullie wensen. 
Wat en hoe willen JULLIE het? Hoe zien JULLIE de dingen? Wat vinden JULLIE belangrijk? en vanuit daar lever ik zorg… Geen moeten, maar mogen!
Het is jullie kindje en jullie bepalen, ik ben er om jullie te ondersteunen waar nodig en adviezen te geven op gebieden waarin jullie behoefte hebben zodat jullie na de kraamweek helemaal klaar zijn om het alleen te gaan doen. 

“Wendy kwam op de derde dag van onze kraamweek in ons leven,
Ja in ons leven zo hebben wij dat echt ervaren.
Een super fijne, lieve vrouw die ons leven precies op het juiste moment binnen kwam”

Anne, Willem en dochter Willemijn